Heeft u wel eens gedacht aan een dakopbouw?

Heeft u wel eens gedacht aan een dakopbouw?

Met een dakopbouw wordt er ruimte gecreëerd zonder aan te bouwen. Het levert extra kamers op en bijvoorbeeld een grotere badkamer. De kamers op de eerste verdieping zijn praktischer in te delen doordat zij rechte muren krijgen. De zolder die voorheen fungeerde als bergruimte kan worden gebruikt als volwaardige slaapkamer. Daarnaast krijgt u meer licht op de bovenverdieping en vermeerdert de dakopbouw de marktwaarde van uw woning.

 

Wij kunnen u adviseren over de materialen en de levensduur. De gevels van de opbouw kunnen worden bekleed met kunststof of hout. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende dakgoten.

 

De dakopbouw is er in meerdere varianten. Hieronder vindt u enkele voorbeelden.

 

Dakopbouw met verhoogde nok:

 dakopbouw verhoogde nok

 

Bij een dakopbouw met verhoogde nok wordt de volledige zolderverdieping vergroot. De nok wordt aan beide zijden van het dak opgehoogd waardoor een volwaardige verdieping ontstaat waarin voldoende ruimte is voor extra kamers.

 

Dakopbouw met verlegde nok:

 

dakopbouw verlengde nok

 

Indien een standaarddakkapel onvoldoende stahoogte creëert, is een dakbouw met verlegde nok de ideale oplossing. Dit kan ook een oplossing zijn indien een opbouw met verhoogde nok niet mogelijk is. De opbouw wordt aan één zijde van het dak gebouwd en verhoogt de bestaande nok. Op deze manier wordt de bestaande woonverdieping een stuk ruimer. De opbouw kan dus ook aan de achterkant van de woning worden geplaatst.

 

Dakopbouw met platdak

 dakopbouw garage platdak

Indien uw woning over een platdak beschikt wordt er met deze opbouw een volwaardige verdieping op uw bestaande woning gebouwd. Met deze opbouw heeft u een verdieping aan extra ruimte door gebruik te maken van de oppervlakte van uw bestaande woning. Dit betekent vaak twee kamers en/of een badkamer extra!

 

Standaard dakkapel

 dakkapel dakopbouw

Op deze manier is er voor ieder type woning een passende opbouw.

 

Onderaan de pagina vindt u een impressie van ons werk

 

 

 

offerte

Vraag nu een offerte aan!

Twijfel niet en maak nu een afspraak! Er is meer mogelijk dan u denkt

Vraag aan

Projecten